Kundalini Activatie Awakening
Steven
03/11/2024
2 min
0

Kundalini Activatie Awakening

03/11/2024
2 min
0

Kundalini Activatie 'Awakening' 

YAXY nodigt je van harte uit om deel te nemen aan onze Kundalini Activatie 'Awakening'. Deze bijzondere ervaring is ontworpen om je te verbinden met de krachtige energie van Kundalini, die sluimert binnenin ieder van ons, wachtend op het moment van ontwaken. Kundalini activaties worden onder verschillende namen aangeboden zoals KAP, LEAP of NRGY. De YAXY activatie is echter bijzonder . 

Onze benadering van de Kundalini Activatie onderscheidt zich doordat wij werken in Ceremoniële Setting met sjamanistische gebruiken.  We werken persoonlijk - in een kleine groep - waardoor we maximaal 6 tot 8 deelnemers per sessie verwelkomen met minimaal 2 gekwalificeerde Kundalini Facilitators. Hierdoor ontstaat er een veilige en intieme setting. We hebben aandacht voor jouw intenties en nemen de tijd om het veld te zetten zodat jij een optimale ervaring hebt. Deze persoonlijke aandacht zorgt voor een diepere ervaring voor iedereen. We zorgen ervoor dat jouw reis een veilige en verrijkende ontdekkingstocht is.

We leggen de nadruk op veld- en intentiesetting, gebruikmakend van moderne Sjamanistische praktijken, om een ruimte te creëren waarin je je volledig kunt openstellen voor de ervaring. De zorgvuldige voorbereiding, ceremoniële setting en nazorg zijn ontworpen om je te ondersteunen in het hele proces. Voor meer ervaren deelnemers is het mogelijk om de sessie extra diepgang te geven. We werken regelmatig met ceremonies op basis van het plantmedicijn Ceremoniële Cacao of Blauwe Lotus thee. 

Ontdek de kracht van Kundalini 

De Kundalini-energie is een bron van ongekende kracht en potentieel voor transformatie en levensvreugde. Tijdens deze 3 uur durende sessie nodigen we je uit om deze kracht te ontdekken en te ervaren hoe het je leven kan verrijken. Het is een kans om jezelf onder te dompelen in de energie van vreugde en de transformerende kracht van energiewerk te verkennen. De sleutel tot levensvreugde ligt verborgen in ons lichaam achter de blokkades en overtuigingen, onder de trauma's en littekens op onze ziel. 

Het Pad Naar Innerlijke Vreugde en Balans

Begeleid door de gepassioneerde Steven Schoorl en Julia Eisele, neemt deze 3 uur durende Kundalini sessie je mee op een ontdekkingstocht naar je innerlijke wereld. Je leert hoe je met ademwerk je emoties kunt balanceren, stress kunt verminderen en een diep gevoel van vreugde kunt ervaren.

Magische Momenten van Meditatie en Intentiesetting

Begin de avond met het zetten van krachtige, persoonlijke intenties, gevolgd door een geleide meditatie die je voorbereidt op de transformatieve ademsessie. Deze momenten van stilte en reflectie openen de deur naar diepe zelfontdekking en spirituele ontwaking.

Wat kan een Kundalini Activatie voor jou betekenen?

👉 Vrijmaken van Blokkades: Door geblokkeerde energie los te maken wordt ruimte gemaakt voor meer vreugde en positiviteit in je leven.
👉 Verhoogd Zelfbewustzijn en Innerlijke Rust: Ontdek diepere lagen van jezelf en vind een ongekende innerlijke rust, waardoor je meer in harmonie met jezelf en je omgeving leeft.
👉 Stressvermindering en Ontspanning: Als je levensenergie gaat stromen vermindert de stress en kom je gemakkelijker in een diepe staat van ontspanning, essentieel voor een vreugdevol leven.
👉 Versterking van Mentale en Emotionele Weerbaarheid: versterkt je mentale en emotionele veerkracht, waardoor je beter bent voorbereid op uitdagingen in het leven.
👉 Vergroten van Creativiteit en Intuïtie: De vrijgemaakte energie en helderheid van geest stimuleren je creativiteit en intuïtie, waardoor je nieuwe perspectieven en mogelijkheden ontdekt.
👉 Verbinding en Gemeenschapsgevoel: Deel een unieke ervaring met gelijkgestemden, wat bijdraagt aan een gevoel van verbinding en behoren, cruciaal voor persoonlijke groei.
👉 Activering van het Zelfhelend Vermogen: Ontgrendel het krachtige zelfhelende vermogen van je lichaam, waardoor je zowel fysiek als mentaal sterker en veerkrachtiger wordt.
👉 Helderheid in Persoonlijke Doelen en Intenties: Krijg duidelijkheid over je persoonlijke doelen en intenties, en leer hoe je deze met nieuwe energie en focus kunt nastreven.

Toegankelijk voor Iedereen

Deze Kundalini Activatie is ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht ervaring met spiritueel werk of energiewerk. We bieden een veilige, ondersteunende en liefdevolle ruimte waarin je kunt groeien en bloeien.

Wat Neem Je Mee?

- Comfortabele kleding
- Notitieboekje en pen voor persoonlijke reflecties
- Waterfles

We houden de groep bewust klein om een diepe, persoonlijke ervaring te garanderen. Reserveer jouw plaats om deel uit te maken van deze bijzondere reis.

Check onze Kundalini Activatie Awakenings op HIPSY.NL 

>> KLIK HIER  en ontdek de YAXY Activiteiten 

Reacties
Categorieën