Cacao Ceremonie en Ademwerk - Volle maan januari 2024 - Nacht van de leeuw
Events
Steven
Events
01/09/2024
1 min
0

240109 - Volle Maan Ceremonie met Cacao en Ademwerk

01/09/2024
1 min
0

Volle Wolfmaan Ceremonie 2024 in Alkmaar: Vier de Kracht van de Leeuw met YAXY


Datum 25 januari 2024
Tijd: 19:00 - 21:30 (Inloop vanaf 18:45)
Locatie: Stalpaertstraat 3, Alkmaar

Begeleiders: Steven Schoorl en Julia Eisele

Ontwaak de Leeuw in Jou tijdens de Volle Wolfmaan Ceremonie**

Dompel je onder in de mystieke energie van de Volle Wolfmaan met YAXY. Op deze betoverende avond in Alkmaar nodigen wij jou uit om je innerlijke kracht en creativiteit te vieren, versterkt door de stralende energie van de Leeuw.

De Wolfmaan, de eerste volle maan van het jaar, brengt een belofte van vernieuwing en hoop. Terwijl deze maan oprijst in het vurige teken van Leeuw, ontvouwt zich een unieke kans om jezelf te herontdekken en je aspiraties te voeden met positieve energie en intentie.

Een Avond van Diepe Connectie en Transformatie

Beleid door Steven Schoorl en Julia Eisele, meesters in ademwerk, energie healing en systemische opstellingen, wordt deze ceremonie een veilige haven voor zelfontplooiing. Laat je meenemen op een reis van hartopenende cacao ceremonie, gevolgd door transformerend ademwerk dat je verbindt met je diepste zelf.

De ceremonie is ontworpen om je te helpen los te laten wat niet meer dient, en je te richten op wat je echt wilt manifesteren in het nieuwe jaar. Het is een avond waar zelfreflectie, gedeelde ervaringen, en de kracht van gemeenschap samen een onvergetelijk moment van groei en vreugde creëren.

Wat Brengt Deze Avond Jou?

👉 Spirituele Verrijking: De Volle Wolfmaan biedt een zeldzame kans om te reflecteren, te verbinden en te groeien in het licht van haar energie
👉 Creatieve Zelfexpressie: Vind nieuwe wegen voor creativiteit en zelfexpressie onder de bezielende invloed van de Leeuw.
👉 Diepgaande Heling: Door Ceremoniële Cacao en ademwerk ontstaat er ruimte voor diepe emotionele en spirituele heling.
👉 Gemeenschapsgevoel: Ervaar de kracht van het delen en verbinden met gelijkgestemden.

Jouw Rol in deze Magische Avond

We moedigen je aan om te komen met een open hart en geest, klaar om jezelf te onderdompelen in deze transformerende ervaring. Breng een yoga mat, comfortabele kleding, en een notitieboekje voor persoonlijke reflecties.

Beperkte Plaatsen voor Een Exclusieve Ervaring

We houden de groep bewust klein om een diepe, persoonlijke ervaring te garanderen. Reserveer daarom snel je plaats om deel uit te maken van deze speciale avond.

Jouw Investering in Persoonlijke Groei

Via Hipsy kun je kaartjes aanschaffen voor dit event. Zoek op Hipsy naar "YAXY" en al onze events worden zichtbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt een korting van 30% op de ticketprijs. Mooi buitenkansje, daarom krijg je niet alleen toegang tot deze bijzondere avond, maar ook de kans om deel uit te maken van een liefdevolle gemeenschap die jouw groei en transformatie ondersteunt.

Wees klaar om de Leeuw in jou te ontwaken bij YAXY's Volle Wolfmaan Ceremonie!

Reacties
Categorieën