Trauma Release Breath Coach - Trauma Release Breathing - Body Remembers Trauma Therapy - Innerlijk kind - Geboorte en Hechting Trauma - Schaduwwerk - Core Wound - SOLK

HYPNOTHERAPIE REGRESSIE ALKMAAR

Snel naar de oorzaak

Wanneer werkt Hypnotherapie?


Wat is Hypnotherapie Regressie

Hypnotherapie Regressie is een krachtige methode om contact te maken met de oorzaak van Fysieke, Emotionele, Mentale en Spirituele blokkades. Een bijzonder waardevolle manier die snel en goed werkt bij Trauma, Stress, Burn-out, PTSS, Depressie, Relatieproblemen, Verslavingen en veel meer...  


Jouw lichaam is bijzonder intelligent en een krachtig instrument wat jou helpt te helen. Te navigeren door de uitdagingen van het leven, zodat je vrij kunt zijn, in verbinding met jezelf en vol zelfvertrouwen. Met als doel...
Voluit Leven

kwantum healing touch of matrix aanbieding alkmaar

Jouw intelligente lichaam

Een gebeurtenis uit het verleden kan zo traumatisch zijn dat je lichaam het vasthoudt, en de impact van deze ervaring wordt opgeslagen. Vaak komt dit naar buiten als fysieke pijn of ongemak.


Jouw lichaam is namelijk hyperintelligent, iedere gebeurtenis die lijkt op wat je ooit eerder hebt ervaren triggert dit oude trauma en jouw lichaam reageert...  heel veel sneller dan je brein.  


Stel je eens voor dat je je lichaam kunt leren dat dit niet langer nodig is. Dat je je kunt bevrijden van deze last, je verleden achter je kunt laten en opnieuw kunt beginnen. Hypnotherapie Regressie is een beproefde methode om dit voor elkaar te krijgen...  
 DAT WIL IK


De kracht van Hypnotherapie

Hypnotherapie is een krachtige en wetenschappelijk onderbouwde methode ontworpen is om traumatische ervaringen en stress op een veilige en gecontroleerde manier los te laten. Door de intelligentie van je lijf aan te spreken, stimuleer je het lichaam om vastgehouden spanning en emoties vrij te geven. Deze benadering ondersteunt je lichaam en geest bij het herstellen van traumatische ervaringen, waardoor je meer vrede en balans kunt vinden in je dagelijks leven.
Hypnotherapie is goed te combineren met andere transformatieve methodes. 

Ik weet genoeg 


Hoe ziet een behandeling eruit

Een eerste consult is jouw kans om kennis te maken en te onderzoeken of er een persoonlijke match is. Samen onderzoeken we of onze methode bij jou past.

In een intake gesprek op locatie bespreken we jouw vraagstelling en verlangen. We onderzoeken samen wat er nu speelt, welke knelpunten of problemen je ervaart en welke ervaringen jou hebben gemaakt tot wie je nu bent.  

Hypnotherapie Regressie bieden we aan als losse behandeling. Ik begeleid je door het proces. Meestal zit je comfortabel op een stoel en help ik je aandacht naar binnen te richten en diep in jezelf te zakken. We gaan in gesprek met je onderbewust om de oorzaak van jouw klachten te onderzoeken en te transformeren. Je laat je onderbewuste het werk doen.

De integratie gebeurt in het echte leven, de sessie is heel krachtig en kan lang nawerken (meerdere dagen, soms weken). Je zult veranderingen opmerken in je dagelijkse leven en nieuwe inzichten kunnen ontstaan. We hebben in deze fase nogmaals contact en er is ruimte voor reflectie en vragen.   

Hypnotherapie Regressie kan heel goed worden gecombineerd met andere technieken als Body Remembers Trauma Therapy (BRTT), Trauma Release Breath (TRB) of Touch of Matrix voor een diepgaande effect.   

Hypnotherapie Regressie in 4 stappen

Gratis consult (adviesgesprek)

online

Intake gesprek (circa 90 minuten)

kennismaken met onze manier van werken

Behandeling (circa 2 uur)

Hypnotherapie behandeling

Integratie en nazorg
Begeleiding na de behandeling 

Breathwork coach - Trauma Release Breathing - Body Remembers Trauma Therapy -

Over mij, Steven

Ik ben Steven, een Trauma Release Breathwork therapeut. Deze methode heeft me geholpen traumatische ervaringen waar ik mij niet bewust van was, te zien en te verwerken. Dit maakt mijn lichaam meer ontspannen, verbeterde de kwaliteit van leven met sprongen en geeft me een enorm gevoel van oké zijn. Het heeft me bovenal rust, zorgeloosheid en vertrouwen in het leven gebracht.

Hoe meer ik leer over de kracht van het brein als creator van jouw eigen werkelijkheid, hoe meer ik gedreven ben om deze kennis te delen. En het werkt.

Hypnotherapie Regressie  is een hele krachtige methode om de blokkades op te sporen en emotioneel trauma te verwerken en een transformatie in je leven te creëren.

Doe je mee?
touch of matrix aanbieding

Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af viel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig. Alles stroomt weer 🔥 Dankje Steven!

Annemiek

De kracht van Hypnotherapie Regressie

aanbieding touch of matrix kennismaking

Hypnotherapie Regressie

Hypnotherapie helpt je op een heel diep niveau on contact te komen met jezelf. Het is een staat tussen waken en slapen in. Je bent bewust en kiest om je onderbewuste, je lichaam te laten spreken.  

Hypnotherapie Regressie spoort blokkades op en helpt trauma te verwerken op een emotioneel niveau.  

Deze methode is onderdeel van de holistisch kijk op gezondheid. Die alle aspecten van het individu omvat en biedt een allesomvattende aanpak voor genezing.

Deel van het transformatie traject

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Persoonlijke groei

 Door de genezing van oud trauma, opent Hypnotherapie Regressie de deur naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Het helpt je je ware missie - je zielsmissie - in dit leven ont-dekken.

Met dit energetische werk spoor je energetische blokkades op, onderzoek je belemmerende overtuigingen en ontdek je traumatische gebeurtenissen. 

Als je vrij bent van trauma, ontstaat er ruimte in je hoofd, rust in je lijf en vertrouwen in jezelf. 

Dit proces draagt bij aan een dieper gevoel van geluk en voldoening.

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Resultaten

Hypnotherapie Regressie geeft diepgaande en blijvende resultaten. Het doel is om niet alleen om op te sporen, maar juist een blijvende transformatie te bewerkstelligen.

Door energetische blokkades te verwerken verbetert de kwaliteit van je leven aanzienlijk. Het resultaat zie je direct terug in je dagelijks leven.

Een bijzonder krachtige methode om meer dankbaarheid en compassie te ervaren. 

Meer Balans, meer grip op je emoties, betere slaap en bovenal een gelukkiger leven. 

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
touch of matrix aanbieding
Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan
Petra
Trauma Release Breath Therapie - Systemisch werk - Opstellingen - Sjamanisme - Breathwork - Energiewerk - Trauma release - Caoching en Trainingen

Stel je eens voor...

Stel je eens voor... wat er gebeurd in jouw leven als je je gezond, blij en gelukkig voelt. Als je rust ervaart. Ruimte in je hoofd, Rust in je lijf en vertrouwen in jezelf. Wat als het nu zo is dat je zelf je gezondheid, je relaties en je geluk gewoon kunt sturen. 

Stel je eens voor... dat je iedere dag rust en vrijheid ervaart. Dat jij de controle hebt over je leven en zelf kunt bepalen wat er in je leven gebeurd, wat je toelaat. Dat je de grenzeloze potentie van je eigen energie benut om je leven en de wereld om je heen te verbeteren. 

Stel je eens voor... wat dit betekent voor jou zelf, je kinderen, je relaties. Wat er zou gebeuren als jij je niet laat afleiden door oncontroleerbare emoties en gevoelens.  Wat het betekent voor jouw omgeving als jij je gemakkelijk en zelfverzekerd, vrij kunt bewegen op je werk, in relaties en andere sociale contacten. 

Stel je eens voor... wat er gebeurt als jij echt het roer in handen neemt

Klaar om de kracht van Hypnotherapie Regressie te ervaren? Boek nu een kennismakingsessie en begin je reis naar diepgaande persoonlijke transformatie.
Laat Hypnotherapie Regressie je gids zijn op je pad naar welzijn en geluk.

AFSPRAAK MAKEN

Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk.

Geweldige kans om kennis te maken

Hypnotherapie Regressie is een unieke en transformatieve methode. Om je de kans te geven de kracht van hypnose te ervaren, bied ik wekelijks een beperkt aantal kennismakingssessies aan. Deze sessie omvat een grondig intakegesprek en een eerste persoonlijke ervaring met mijn aanpak. 

Deze eerste ervaring vraagt om een eenmalige investering van ongeveer 1,5 uur en een bijdrage van 75,-. Het omvat een intake en eerste kennismaking met mijn werkwijze. Met deze kleine investering krijg je sowieso waardevolle inzichten die je verder kunnen helpen, ongeacht of je besluit om verder met mij te werken of niet.

Stel je voor hoe waardevol het zou kunnen zijn als deze kleine investering een pad naar blijvende transformatie en diepere zelfbewustzijn in je leven zou kunnen openen.

Ik geloof niet in toeval, dit komt niet voor niets op jouw pad. Neem deze uitnodiging aan en ontdek de kracht van Transformatie Coaching, de kracht van Hypnotherapie Regresssie en zet de eerste stap om jouw leven op te transformeren.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK
voor een intake gesprek

LIEVER EERST KENNISMAKEN?

Kwantum veld behandeling en genezing

Gratis Adviesgesprek

Liever eerst even kennismaken. Snap ik, het gaat om een heel persoonlijk traject en een persoonlijke klik is natuurlijk het allerbelangrijkste. 

In een gratis online Adviesgesprek vertel ik je graag meer over Transformatie Coaching en de verschillende technieken die we daarbij gebruiken om jouw onderbewuste, jouw lichaam, te laten spreken en te helpen helen. 

We bespreken jouw vraagstelling, jouw verlangen en ik geef je gratis advies over één of meerdere mogelijke routes die je zou kunnen volgen. Uiteraard vrijblijvend.

Wacht niet langer, slechts 30 minuten van je tijd kunnen zomaar een keerpunt in je leven blijken te zijn... 

MAAK EEN AFSPRAAK
GRATIS ONLINE ADVIESGESPREK

touch of matrix aanbieding
Petra

Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan. Ik heb bij hem een fijne Touch of Matrix sessie gehad. Ik ben mij bewust van mijn handrem maar voor mij is het onduidelijk wat me nu nog tegenhoud om ‘gewoon’ te gaan doen en mijn toffe plannen te gaan uitvoeren. Steven begeleidde me heel rustig tijdens het proces. Dat gaf me een enorm veilig en geborgen gevoel waardoor ik heel makkelijk (zonder na te denken) kon loslaten. Mijn handen begonnen te bewegen alsof ze iets aan het fabriceren waren en mijn benen waren op zoek naar mijn pad. Mijn lijf was na afloop enorm ontspannen alsof ik een uitgebreide massage had ondergaan en mijn handen waren heerlijk warm. Ook de zone rondom mijn hart was echt warm; hartverwarmend. Steven geeft je het vertrouwen dat het beter wordt en weet rake vragen te stellen om mij te laten inzien wat ik nu echt wil. 

Wil jij ook graag met je blokkades aan de slag terwijl je (nog) niet weet welke dat zijn. Neem dan zeker contact op met Steven!

touch of matrix aanbieding
Annemiek

Ik mocht een online Touch of Matrix sessie van Steven ontvangen. Ik heb al een tijd moeite om lekker te slapen en met een fit gevoel op te staan, ook vind ik het lastig om goed te ontspannen. Steven heeft een hele rustige duidelijk stem, dit vond ik heel prettig! Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af voel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig tijdens de sessie, omdat Steven continu mij er door heen leidde. Na de sessie heb ik heerlijk geslapen en ook de dagen erna merkte ik nog meer verbetering op. Ik slaap beter, kan me sneller en beter ontspannen, ook gedurende de dag en heb ook mijn ochtend routine weer opgepakt! Alles stroomt weer 🔥 Dank je Steven!

Trauma Release Breath werkt met de energie van het kwantumveld en de kracht van zelfheling en genezing.
De kracht van energie, intentie en gedachten is wetenschappelijk aangetoond.

DISCLAMER

Trauma Release Breath is geen vervanging voor geneeskundige therapie of behandeling.  Resultaten kunnen sterk variëren.
Trauma Release Breath kan een waardevolle aanvulling zijn op reguliere behandelingen in westerse en oosterse geneeskunst.  

Bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen.