Trauma Release Breath Coach - Trauma Release Breathing - Body Remembers Trauma Therapy - Innerlijk kind - Geboorte en Hechting Trauma - Schaduwwerk - Core Wound - SOLK

BODY REMEMBERS TRAUMA THERAPY

Luister naar je lijf

Ontdek de transformatieve kracht van BRTT

Wat is Body Remembers Trauma Therapy?

BRTT - Body Remembers Trauma Therapy is een krachtige methode om met behulp van jouw lichaam opgeslagen emotionele blokkades en trauma te transformeren. Het is een krachtige techniek die gebruik maakt van ontspanning en spanning de ademhaling om het lichaam te helpen ontspannen en los te laten. 


De ademhaling is een bijzonder krachtig instrument dat ons kan helpen bij het navigeren door de uitdagingen van het leven, met inbegrip van de verwerking en het loslaten van trauma. 

kwantum healing touch of matrix aanbieding alkmaar

Jouw intelligente lichaam

Een gebeurtenis uit het verleden kan zo traumatisch zijn dat je lichaam het vasthoudt, en de impact van deze ervaring wordt opgeslagen. Vaak komt dit naar buiten als fysieke pijn of ongemak.


Jouw lichaam is namelijk hyperintelligent, iedere gebeurtenis die lijkt op wat je ooit eerder hebt ervaren triggert dit oude trauma en jouw lichaam reageert...  heel veel sneller dan je brein.  


Stel je eens voor dat je je lichaam kunt leren dat dit niet langer nodig is. Dat je je kunt bevrijden van deze last, je verleden achter je kunt laten en opnieuw kunt beginnen. Body Remembers Trauma Therapy is een beproefde methode om dit voor elkaar te krijgen...  
 DAT WIL IK


De kracht van trilling

Body Remembers Trauma therapy is een unieke methode die ontworpen is om traumatische ervaringen en stress op een veilige en gecontroleerde manier los te laten. Het is lichaamswerk, met speciaal voor dit werk zorgvuldig ontworpen oefeningen, stimuleer je het lichaam om vastgehouden spanning en emoties vrij te geven. Deze benadering ondersteunt je lichaam en geest bij het herstellen van traumatische ervaringen, waardoor je meer vrede en balans kunt vinden in je dagelijks leven. BRTT is heel goed te combineren met Trauma Release Breath (TRB)

Ik weet genoeg 


Hoe ziet een behandeling eruit

Elke Body Remembers Trauma Therapy sessie begint met een intakegesprek waarin we je persoonlijke situatie bespreken. Dit gesprek helpt ons om de focus van de behandeling te bepalen en het gewenste resultaat te definiëren. Vervolgens begeleid ik je door het proces, doen we een aantal lichaamsgerichte oefeningen en laten we het losmaken gewoon gebeuren. In verbinding met het veld. Je hoeft je daarna alleen je onderbewuste het werk te laten doen.


BRTT kan heel goed worden gecombineerd met Trauma Release Breath (TRB) en Touh of Matrix voor een diepgaande effect. 

Body Remembers Trauma Therapy in 3 stappen

Intake formulier

per email

Intake gesprek (20 tot 30 min)

op locatie of via Google Meet

Behandeling (60 tot 90 min)

op locatie

Breathwork coach - Trauma Release Breathing - Body Remembers Trauma Therapy -

Over mij, Steven

Ik ben Steven, een moderne Sjamaan gespecialiseerd in diverse transformatie methodes. Gebiologeerd door de kracht van energiewerk, het gebruiken van de wijsheid van het lichaam om het zelfhelend vermogen te activeren, heb ik getuige mogen zijn van enorme transformaties. Als het lichaam mag spreken kan trauma worden geheeld en alle symptomen die daar uit voorkomen genezen.

Naast de opleiding tot transformatiecoach heb ik met diverse opleidingen op gebied van ademwerk, spiritueel coaching, quantum healing (touch of matrix), NLP, hypnotherapie, kundalini facilitator, TRB/BRTT, plantmedicijnreizen, vele technieken ontwikkelt die jou kunnen helpen in een transformatie om vrij te komen van jouw obstakels.

Deze methodes hebben ook mij geholpen traumatische ervaringen waar ik mij niet bewust van was, te zien en te verwerken. Dit maakt mijn lichaam meer ontspannen, verbeterde de kwaliteit van leven met sprongen en geeft me een enorm gevoel van oké zijn. Het heeft me bovenal rust, zorgeloosheid en vertrouwen in het leven gebracht. 

Hoe meer ik leer over de kracht van energiewerk, de kracht van het lichaam en het brein als creator van jouw eigen werkelijkheid, hoe meer ik gedreven ben om deze kennis te delen. En het werkt.

Body Remembers Trauma Therapie is een hele krachtige methode om transformatie in je leven te creëren.

Doe je mee?
touch of matrix aanbieding

Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af viel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig. Alles stroomt weer 🔥 Dankje Steven!

Annemiek

De kracht van Body Remembers Trauma Therapy

aanbieding touch of matrix kennismaking

Beheersen emoties

Body Remembers Trauma Therapy is een specifieke combinatie van lichaamswerk waardoor het lichaam kan ontspannen en emotionele blokkades kan loslaten.  

BRTT erkent dat trauma het lichaam, de geest en de emoties beïnvloedt. 

Deze methode is onderdeel van de holistisch kijk op gezondheid. Die alle aspecten van het individu omvat en biedt een allesomvattende aanpak voor genezing.

Genezen op eigen kracht

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Persoonlijke groei

 Door de genezing van oud trauma, opent Body Remembers Trauma Therapy de deur naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Met dit lichaamswerk doorbreek je belemmerende overtuigingen en patronen.  

Als je vrij bent van trauma, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en gezonde relaties. Het proces draagt bij aan een dieper gevoel van geluk en voldoening.

Verbinden met je ware zelf

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Resultaten

TBody Remembers Trauma Therapy geeft diepgaande en blijvende resultaten.

Het doel is om niet alleen de symptomen van trauma te verlichten, maar juist een blijvende transformatie te bewerkstelligen.

Door energetische blokkades te verwerken verbetert de kwaliteit van je leven aanzienlijk. Het resultaat zie je direct terug in je dagelijks leven. 

Meer Balans, meer grip op je emoties, betere slaap, een gezond lijf en bovenal een gelukkiger leven. 

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
touch of matrix aanbieding
Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan
Petra
Trauma Release Breath Therapie - Systemisch werk - Opstellingen - Sjamanisme - Breathwork - Energiewerk - Trauma release - Caoching en Trainingen

Stel je toch eens voor...

Stel je voor... je kunt je gezondheid, je relaties en je algehele geluk sturen. Je benut de grenzeloze potentie van je eigen energieveld om je leven en de wereld om je heen te verbeteren. Jij neemt het roer van je leven in handen!


Klaar om de kracht van Body Remembers Trauma Therapy  (BRTT) te ervaren? Boek nu een kennismakingsessie en begin je reis naar diepgaande persoonlijke transformatie. Laat BRTT je gids zijn op je pad naar welzijn en geluk.

LOSSE SESSIE

Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk.

Geweldige kans om kennis te maken

Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) is een unieke en transformatieve methode. Om je de kans te geven de kracht van gecontroleerde ademhaling en trauma-release te ervaren, bied ik wekelijks een beperkt aantal kennismakingssessies aan. Deze sessie omvat een grondig intakegesprek en een persoonlijke ademsessie. De ademsessies vinden altijd in de praktijk plaats in bijzijn van een ervaren begeleider.


Deze ervaring vraagt om een eenmalige investering van ongeveer 3 uur en € 199,-. Stel je voor hoe waardevol het zou kunnen zijn als deze investering een pad naar blijvende transformatie, een gezonde geest in een gezond lijf en diepere zelfbewustzijn in je leven zou kunnen openen. Grijp deze unieke kans aan om de potentie van BRTT te ontdekken en jouw leven op een positieve manier te transformeren.

IK VERTEL JE GRAAG MEER
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

KORT TRAJECT

Kwantum veld behandeling en genezing

Aan de slag met je energie

Ervaar de kracht van innerlijke rust en vernieuwing met Body Remembers Trauma Therapy  (BRTT). Door jezelf af te stemmen op je ademhaling, kun je trauma's aanpakken die zich hebben genesteld in het diepste deel van je wezen. Het mooiste hiervan? Je hoeft niet het pad van herinneringen te bewandelen of je verleden te ontleden. In plaats daarvan nodigt BRTT je uit om de helende capaciteiten van je eigen lichaam te gebruiken, waardoor je oude wonden kunt loslaten en een nieuw gevoel van kracht, evenwicht en vertrouwen kunt ontdekken. BRTT is je sleutel tot welzijn en geluk, weg van de last van pijnlijke herinneringen.

Ik heb gezien dat een reeks sessies over het algemeen effectiever is. Je kunt dit vergelijken met het afpellen van een ui: elk niveau dat je bereikt, vergroot de diepte en reikwijdte van je transformatie.

Een BRTT-traject omvat een intakegesprek, 3 trauma release sessies (die altijd bij mij in de praktijk plaatsvinden), en nazorg.

Je investering voor deze diepgaande reis? Tijd - ongeveer 3 x 3 uur in totaal - en een financiële bijdrage van € 575,-. Stel je eens voor hoe waardevol deze investering kan zijn: niet alleen een oplossing voor lichamelijke en emotionele klachten, maar een echte verbinding met je innerlijke zelf, levend in pure harmonie. Zo'n kans wil je toch niet laten liggen?

MAAK EEN AFSPRAAK
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

touch of matrix aanbieding
Petra

Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan. Ik heb bij hem een fijne Touch of Matrix sessie gehad. Ik ben mij bewust van mijn handrem maar voor mij is het onduidelijk wat me nu nog tegenhoud om ‘gewoon’ te gaan doen en mijn toffe plannen te gaan uitvoeren. Steven begeleidde me heel rustig tijdens het proces. Dat gaf me een enorm veilig en geborgen gevoel waardoor ik heel makkelijk (zonder na te denken) kon loslaten. Mijn handen begonnen te bewegen alsof ze iets aan het fabriceren waren en mijn benen waren op zoek naar mijn pad. Mijn lijf was na afloop enorm ontspannen alsof ik een uitgebreide massage had ondergaan en mijn handen waren heerlijk warm. Ook de zone rondom mijn hart was echt warm; hartverwarmend. Steven geeft je het vertrouwen dat het beter wordt en weet rake vragen te stellen om mij te laten inzien wat ik nu echt wil. 

Wil jij ook graag met je blokkades aan de slag terwijl je (nog) niet weet welke dat zijn. Neem dan zeker contact op met Steven!

touch of matrix aanbieding
Annemiek

Ik mocht een online Touch of Matrix sessie van Steven ontvangen. Ik heb al een tijd moeite om lekker te slapen en met een fit gevoel op te staan, ook vind ik het lastig om goed te ontspannen. Steven heeft een hele rustige duidelijk stem, dit vond ik heel prettig! Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af voel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig tijdens de sessie, omdat Steven continu mij er door heen leidde. Na de sessie heb ik heerlijk geslapen en ook de dagen erna merkte ik nog meer verbetering op. Ik slaap beter, kan me sneller en beter ontspannen, ook gedurende de dag en heb ook mijn ochtend routine weer opgepakt! Alles stroomt weer 🔥 Dank je Steven!

Trauma Release Breath werkt met de energie van het kwantumveld en de kracht van zelfheling en genezing.
De kracht van energie, intentie en gedachten is wetenschappelijk aangetoond.

DISCLAMER

Trauma Release Breath is geen vervanging voor geneeskundige therapie of behandeling.  Resultaten kunnen sterk variëren.
Trauma Release Breath kan een waardevolle aanvulling zijn op reguliere behandelingen in westerse en oosterse geneeskunst.  

Bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen.