Trauma Release Breath Coach - Trauma Release Breathing - Body Remembers Trauma Therapy - Innerlijk kind - Geboorte en Hechting Trauma - Schaduwwerk - Core Wound - SOLK

ADEMWERK ALKMAAR

adem nieuw leven in

Ontdek de helende kracht van ademwerk

Ademwerk Alkmaar

Bij YAXY in Alkmaar geloven we in de kracht van ademhaling. Ademwerk biedt de sleutel tot persoonlijke vrijheid en diepgaande genezing. Wij specialiseren ons in trauma release en gebruiken transformerende technieken die blokkades losmaken, stress verminderen en je energie verhogen, waardoor je een diepe verbinding met jezelf herstelt.

Ademhaling is ons meest krachtige instrument om de uitdagingen van het leven aan te gaan, inclusief de verwerking van trauma's.

kwantum healing touch of matrix aanbieding alkmaar

Wat is Verbonden Ademhaling

De Basis van Ons Ademwerk

Verbonden Ademhaling is een krachtige techniek die zorgt voor een ontspannen en diepe ademhaling zonder pauzes. Deze ademhaling geeft toegang tot de wijsheid van het lichaam via het onderbewustzijn.

Onder begeleiding van specifieke muziek bereik je een staat van verruimd bewustzijn wat helpt om blokkades en traumatische ervaringen op zachte manier te  verwerken. Het resultaat? Een gevoel van opluchting, helderheid en hernieuwde energie.

 DAT WIL IK


Onze Ademsessies

Ervaar de kracht in individuele of groepssessies

Onze sessies, of je nu kiest voor privé of in een groep, zijn erop gericht je ademhalingspraktijk te verdiepen en je zelfhelend vermogen te versterken. Emotionele bagage doorvoelen en loslaten zorgt voor heling op cellulair niveau en brengt ingrijpende veranderingen in je leven.

Privé Adem Sessie

In een 1 op 1 setting ontvang je begeleiding van een gespecialiseerd Adem Coach. In een veilige setting is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Op basis van Sjamanistische uitgangspunten zetten we zorgvuldig jouw intentie in het veld zodat we afstemmen op jouw specifieke behoeften en gezondheidsdoelstellingen.
(ook mogelijk met in een duo sessie met jouw partner)

Groepssessies

Deel de ervaring en de energie van Verbonden Ademhaling met anderen, wat vaak resulteert in een krachtige collectieve energie-uitwisseling. Door samen veld te zetten kunnen deelnemers elkaar ondersteunen en versterken. Door dit collectief ontstaat een krachtig veld voor heling en genezing.

Ik weet genoeg 


Hoe ziet een Ademsessie eruit?

Elke Ademwerk sessie begint met een intakegesprek waarin we je persoonlijke situatie bespreken op basis van het door jou ingevulde intake formulier. Dit gesprek helpt ons om de intentie voor het Ademwerk te zetten en het gewenste resultaat te definiëren. Vervolgens begeleid ik je in het Ademwerk, we doen een aantal lichaamsgerichte oefeningen en dan begeleid ik je in de verbonden ademhaling, in verbinding met het veld. Je kunt je onderbewuste het werk te laten doen.


Verbonden Ademhaling is vaak onderdeel van Transformatie Coaching, Schaduwwerk en innerlijk Kind Werk en kan heel goed worden gecombineerd met andere methodes bij Yaxy, zoals Body Remembers Trauma Therapy (BRTT), Plantmedicijn Ceremonies of Soul Coaching. 

Verbonden Ademen in 3 stappen

Intake formulier

per email

Intake gesprek (20 tot 30 min)

op locatie of via Google Meet

Ademwerk (60 tot 90 min)

op locatie of via Google Meet

Breathwork coach - Trauma Release Breathing - Body Remembers Trauma Therapy -

Over mij, Steven

Ik ben Steven en heb persoonlijk ervaren hoe krachtig ademwerk kan zijn voor persoonlijke transformatie. Het heeft mij geholpen om verslavingen te overwinnen en mijn leven te veranderen, waardoor ik meer ontspannen ben en een hogere levenskwaliteit ervaar.

Dit maakt mijn lichaam meer ontspannen, verbeterde de kwaliteit van leven met sprongen en geeft me een enorm gevoel van oké zijn. Het heeft me bovenal rust, zorgeloosheid en vertrouwen in het leven gebracht. 

Hoe meer ik leer over de kracht van Ademhaling, hoe meer ik gedreven ben om deze kennis te delen. En het werkt.

Verbonden Ademhaling is een hele krachtige methode om transformatie in je leven te creëren.

Doe je mee?
touch of matrix aanbieding

Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af viel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig. Alles stroomt weer 🔥 Dankje Steven!

Annemiek

Voordelen van Verbonden Ademen

aanbieding touch of matrix kennismaking

FEMS Gezondheid

FEMS Gezondheid doelt op de Fysieke, Emotionele, Mentale en Spirituele gezondheid. Verbonden Ademhaling is één van de wegen die helpt het lichaam te ontspannen en emotionele blokkades los te laten.

Dit bevordert de gezondheid op de alle lagen van jouw zijn.  

Deze methode is onderdeel van de holistisch kijk op gezondheid. Die alle aspecten van het individu omvat en biedt een allesomvattende aanpak voor genezing. .\

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Persoonlijke groei

 Door de genezing van oud trauma, opent Verbonden Ademhaling de deur naar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Met dit lichaamswerk doorbreek je belemmerende overtuigingen en patronen.  

Als je vrij bent van trauma, ontstaat er ruimte voor persoonlijke groei en gezonde relaties. 

Het proces draagt bij aan een dieper gevoel van geluk en voldoening.

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Resultaten

Verbonden Ademhaling geeft diepgaande en blijvende resultaten. Het doel is om niet alleen de symptomen van trauma te verlichten, maar juist een blijvende transformatie te bewerkstelligen.

Door energetische blokkades te verwerken verbetert de kwaliteit van je leven aanzienlijk. Het resultaat zie je direct terug in je dagelijks leven. 

Meer Balans, meer grip op je emoties, betere slaap en bovenal een gelukkiger leven. 

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
touch of matrix aanbieding
Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan
Petra
Trauma Release Breath Therapie - Systemisch werk - Opstellingen - Sjamanisme - Breathwork - Energiewerk - Trauma release - Caoching en Trainingen

Stel je voor...

Neem het roer van je leven in handen met Ademwerk

Stel je voor dat je jouw gezondheid, relaties en algeheel geluk kunt sturen. Door de grenzeloze potentie van je eigen energieveld te benutten, kun je werkelijk impact maken op je leven en de wereld om je heen. Met Verbonden Ademwerk bij Ademwerk Alkmaar neem jij het roer in handen!


Klaar om de kracht van Verbonden Ademwerk te ervaren?

Boek een losse sessie of ga voor een kort traject...

Begin je reis naar diepgaande persoonlijke transformatie. Laat jouw adem je gids zijn op je pad naar welzijn en geluk. Adem nieuw leven in.

LOSSE SESSIE

Body Remembers Trauma Therapie met Steven Schoorl. Transformeer je leven door trauma te begrijpen en aan te pakken. Voel je weer volledig, veerkrachtig en vol zelfvertrouwen. Begin vandaag nog met jouw reis naar genezing en geluk.

Geweldige kans om kennis te maken

Verbonden Ademwerk is een unieke en transformatieve methode. Wekelijks bieden we een beperkt aantal kennismakingssessies aan. Deze sessies omvatten een grondig intakegesprek en een persoonlijke ademsessie, uitgevoerd door ervaren begeleiders in onze praktijk.

Deze ervaring vraagt om een investering van ongeveer 2 uur en € 149. Ontdek hoe waardevol deze investering kan zijn voor jouw pad naar blijvende transformatie en dieper zelfbewustzijn.

IK VERTEL JE GRAAG MEER
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

KORT TRAJECT

Kwantum veld behandeling en genezing

Aan de slag met jouw energie

Ervaar de kracht van innerlijke rust en vernieuwing. Door je af te stemmen op je adem, kun je trauma's aanpakken zonder je verleden te ontleden. Laat je oude wonden los en ontdek een nieuw gevoel van kracht, evenwicht en vertrouwen.

Een kort traject omvat een intakegesprek, drie ademwerksessies, en nazorg, alle uitgevoerd in onze praktijk. Jouw tijdinvestering? Ongeveer 3 x 2 uur, met een financiële bijdrage van € 475. Stel je de waarde voor van deze investering: niet alleen verlichting van lichamelijke en emotionele klachten, maar een diepe verbinding met je innerlijke zelf, levend in pure harmonie.

MAAK EEN AFSPRAAK
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

touch of matrix aanbieding
Petra

Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan. Ik heb bij hem een fijne Touch of Matrix sessie gehad. Ik ben mij bewust van mijn handrem maar voor mij is het onduidelijk wat me nu nog tegenhoud om ‘gewoon’ te gaan doen en mijn toffe plannen te gaan uitvoeren. Steven begeleidde me heel rustig tijdens het proces. Dat gaf me een enorm veilig en geborgen gevoel waardoor ik heel makkelijk (zonder na te denken) kon loslaten. Mijn handen begonnen te bewegen alsof ze iets aan het fabriceren waren en mijn benen waren op zoek naar mijn pad. Mijn lijf was na afloop enorm ontspannen alsof ik een uitgebreide massage had ondergaan en mijn handen waren heerlijk warm. Ook de zone rondom mijn hart was echt warm; hartverwarmend. Steven geeft je het vertrouwen dat het beter wordt en weet rake vragen te stellen om mij te laten inzien wat ik nu echt wil. 

Wil jij ook graag met je blokkades aan de slag terwijl je (nog) niet weet welke dat zijn. Neem dan zeker contact op met Steven!

touch of matrix aanbieding
Annemiek

Ik mocht een online Touch of Matrix sessie van Steven ontvangen. Ik heb al een tijd moeite om lekker te slapen en met een fit gevoel op te staan, ook vind ik het lastig om goed te ontspannen. Steven heeft een hele rustige duidelijk stem, dit vond ik heel prettig! Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af voel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig tijdens de sessie, omdat Steven continu mij er door heen leidde. Na de sessie heb ik heerlijk geslapen en ook de dagen erna merkte ik nog meer verbetering op. Ik slaap beter, kan me sneller en beter ontspannen, ook gedurende de dag en heb ook mijn ochtend routine weer opgepakt! Alles stroomt weer 🔥 Dank je Steven!

Trauma Release Breath werkt met de energie van het kwantumveld en de kracht van zelfheling en genezing.
De kracht van energie, intentie en gedachten is wetenschappelijk aangetoond.

DISCLAMER

Trauma Release Breath is geen vervanging voor geneeskundige therapie of behandeling.  Resultaten kunnen sterk variëren.
Trauma Release Breath kan een waardevolle aanvulling zijn op reguliere behandelingen in westerse en oosterse geneeskunst.  

Bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen.