Energie psychologie - kracht van het onbewuste - hypnotherapie - werken met het kwantum veld

ONTDEK DE TRANSFORMATIEVE KRACHT VAN TOUCH OF MATRIX

Herstel je energiebalans met kwantumgenezing

Gezond lijf en rust in je hoofd 

Een gezond lichaam en een rustige geest zijn niet altijd vanzelfsprekend. Soms voelen we ons beperkt door onze fysieke gezondheid of mentale welzijn. Misschien slaap je slecht, word je geplaagd door ongewenste gedachten, of ben je te hard voor jezelf. Fysieke ongemakken zoals stijve spieren, frequente rugpijn, hoofdpijn, of knieproblemen zijn allemaal signalen dat er iets niet klopt.

Je voelt dat het leven meer te bieden heeft en dat er verandering nodig is. Maar hoe vind je het plezier in het leven terug? Het antwoord ligt in de Touch of Matrix-therapie.

kwantum healing touch of matrix aanbieding alkmaar

Stel je eens voor...

Een leven voor zonder stress, zonder lichamelijke klachten, vol zelfvertrouwen, gezond en krachtig. Klinkt het als een droom, te  mooi om waar te zijn misschien? Toch kan het je realiteit worden. Touch of Matrix helpt je deze weg te bewandelen, je innerlijke blokkades aan te pakken en je levensenergie te laten stromen. Zodat jouw enorm krachtige en oneindig intelligente lichaam kan helen.
 DAT WIL IK


De kracht van je onbewuste

De grootste uitdagingen in ons leven komen vaak voort uit onze onbewuste processen. We brengen tot wel 99,9% van onze tijd door in een onbewuste staat (lees hier meer). Maar stel je voor dat je deze processen direct kunt beïnvloeden, dat je jezelf kunt 'herprogrammeren' voor meer geluk, gezondheid en welzijn. 

Tijdens een Touch of Matrix-sessie maken we verbinding met het kwantumveld, een bron van onbeperkte informatie en kennis, die je gaat helpen om vrij en onbelemmerd te leven.

  

Ik weet genoeg 


Hoe ziet een behandeling eruit

Elke Touch of Matrix sessie begint met een intakegesprek waarin we je persoonlijke situatie bespreken. Dit gesprek helpt ons om de focus van de behandeling te bepalen en het gewenste resultaat te definiëren. Vervolgens begeleid ik je door het proces van het maken van verbinding met het kwantumveld. Je hoeft alleen maar te ontspannen en je onderbewuste het werk te laten doen.

Touch of Matrix in 
3 stappen

Intake formulier

per email

Intake gesprek (20 tot 30 min)

op locatie of via msteams

Behandeling (60 tot 90 min)

op locatie of via msteams

Rust in je lijf en in je hoofd

Over mij, Steven

Ik ben Steven, een Touch of Matrix-therapeut. Deze methode heeft me zelfvertrouwen gegeven, de relaties met mijn kinderen, partner en iedereen om me heen verdiept. Maar bovenal heeft het me rust, zorgeloosheid en vertrouwen in het leven gebracht. Hoe meer ik leer over de kracht van het brein als creator van jouw eigen werkelijkheid, hoe meer ik gedreven ben om deze kennis te delen. En het werkt.
Touch of Matrix is een hele krachtige methode om transformatie in je leven te creëren.

Doe je mee?
touch of matrix aanbieding

Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af viel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig. Alles stroomt weer 🔥 Dankje Steven!

Annemiek

De kracht van het kwantumveld

aanbieding touch of matrix kennismaking

Alles is energie

Alles is licht en energie is uitgangspunt in de kwantumfysica. jouw gezondheid, relaties en mogelijkheden in het leven worden bepaalt door jouw frequentie. 

Je kunt je frequentie gemakkelijk veranderen bewust en onbewust...

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Het Kwantumveld werkt

Traditioneel denken we in oorzaak-gevolg. Echter in het kwantumveld bestaat alles al. Alle antwoorden en mogelijkheden zijn in het kwantumveld te vinden.

In verbinding met het veld staan al deze mogelijkheden tot jouw beschikking...

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
aanbieding touch of matrix kennismaking

Kracht van gedachten

De buitenwereld is een weerspiegeling van jouw binnenwereld. Met jouw energie en gedachten beïnvloed jij jezelf fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Jij maakt de werkelijkheid en creëert jouw omgeving, jouw wereld...

Stel je eens voor wat er dan allemaal kan...
touch of matrix aanbieding
Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan
Petra
Mindshfter Steven Schoorl

Stel je toch eens voor...

Stel je voor... je hebt invloed op je gezondheid, je relaties, je geluk. Je gebruikt de oneindige kracht van het kwantumveld om jouw leven en de wereld om je heen te verbeteren. Jij bent de regisseur van je leven!

Ben je klaar om de eerste stap te zetten op je transformatiepad met Touch of Matrix? Boek nu een gratis kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan helpen om je energiebalans te herstellen en je leven te transformeren. Laat Touch of Matrix jouw gids zijn op je pad naar welzijn en geluk.


 

LOSSE SESSIE

Steven - Touch of Matrix therapeut

Kom kennis maken

Touch of Matrix is echt een heel bijzonder. De kennismaking met Touch of Matrix bestaat uit een intake gesprek en een behandeling (online of in de praktijk).

Daarmee vraag ik van jou een eenmalige investering van € 149,-, de sessie duurt ongeveer 2 uur. Het intakegesprek met een waarde van € 75,- krijg je cadeau. 

Hoe mooi zou het zijn met deze investering een blijvende veranderingen in je leven te realiseren. 

IK VERTEL JE GRAAG MEER
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

KORT TRAJECT

Kwantum veld behandeling en genezing

Aan de slag met je energie

Met Touch of Matrix kom je weer in verbinding met jezelf. Iedere blokkade in jouw systeem kan worden behandeld. En het mooie is, je hoeft de oorzaak helemaal niet te weten. Niet eindeloos praten en graven in je verleden op zoek naar de oorzaak van klachten. Maak gebruik van de kracht van het kwantum veld, verbind en transformeer. Lekker in je lijf, zelfverzekerd en vol kracht in het leven staan. Laat alle oude informatie achter je met een kort traject Touch of Matrix!


Uit ervaring weet ik dat meerdere sessies effectiever zijn. Het is als het schillen van een ui, steeds op een diepere laag te werken verhoogd het resultaat enorm.  

Het volledige traject omvat een intake gesprek, 3 behandelingen (online of in de praktijk). 


Dit vraagt van jou een eenmalige investering van € 399,-. Hoe mooi zou het zijn met deze investering lichamelijke en andere klachten op te lossen en te leven in verbinding met jezelf.... 

MAAK EEN AFSPRAAK
GRATIS ONLINE KENNISMAKING

touch of matrix aanbieding
Petra

Als je heel graag met jouw beperkende patronen aan de slag wil en dan vooral met die onbewuste omdat je al van alles hebt geprobeerd maar het niet lukt? En het ook superspannend vindt omdat je graag in controle wil blijven? Dan is Steven de beste therapeut om mee aan de slag te gaan. Ik heb bij hem een fijne Touch of Matrix sessie gehad. Ik ben mij bewust van mijn handrem maar voor mij is het onduidelijk wat me nu nog tegenhoud om ‘gewoon’ te gaan doen en mijn toffe plannen te gaan uitvoeren. Steven begeleidde me heel rustig tijdens het proces. Dat gaf me een enorm veilig en geborgen gevoel waardoor ik heel makkelijk (zonder na te denken) kon loslaten. Mijn handen begonnen te bewegen alsof ze iets aan het fabriceren waren en mijn benen waren op zoek naar mijn pad. Mijn lijf was na afloop enorm ontspannen alsof ik een uitgebreide massage had ondergaan en mijn handen waren heerlijk warm. Ook de zone rondom mijn hart was echt warm; hartverwarmend. Steven geeft je het vertrouwen dat het beter wordt en weet rake vragen te stellen om mij te laten inzien wat ik nu echt wil. 

Wil jij ook graag met je blokkades aan de slag terwijl je (nog) niet weet welke dat zijn. Neem dan zeker contact op met Steven!

touch of matrix aanbieding
Annemiek

Ik mocht een online Touch of Matrix sessie van Steven ontvangen. Ik heb al een tijd moeite om lekker te slapen en met een fit gevoel op te staan, ook vind ik het lastig om goed te ontspannen. Steven heeft een hele rustige duidelijk stem, dit vond ik heel prettig! Tijdens de behandeling raakte ik snel in een hele diepe ontspanning. Steven komt snel tot de kern, waardoor ik merkte dat er een soort zware deken van me af voel, waarna het steeds lichter werd. Ik voelde me heel veilig tijdens de sessie, omdat Steven continu mij er door heen leidde. Na de sessie heb ik heerlijk geslapen en ook de dagen erna merkte ik nog meer verbetering op. Ik slaap beter, kan me sneller en beter ontspannen, ook gedurende de dag en heb ook mijn ochtend routine weer opgepakt! Alles stroomt weer 🔥 Dank je Steven!

Touch of matrix werkt met de energie van het kwantumveld en de kracht van zelfheling en genezing.
De kracht van energie, intentie en gedachten is wetenschappelijk aangetoond.

DISCLAMER

Touch of Matrix is geen vervanging voor geneeskundige therapie of behandeling.  Resultaten kunnen sterk variëren.
Touch of Matrix kan een waardevolle aanvulling zijn op reguliere behandelingen in westerse en oosterse geneeskunst.  

Bij twijfel altijd eerst je arts raadplegen.