Cacao Ceremonie en Ademwerk - Nieuwjaar Ceremonie - Ademcirkel
Events
Steven
Events
01/09/2024
2 min
0

240119 - Nieuwjaar Ceremonie 19 januari 2024

01/09/2024
2 min
0

Nieuwjaar Ceremonie: Ontwaken met Cacao en Ademwerk

Datum: 19 januari
Tijd: 19:00 - 21:30 (Inloop vanaf 18:45)
Locatie: Stalpaertstraat 3, Alkmaar

Begeleiding: Steven Schoorl & Julia Eisele van YAXY

Begin het nieuwe jaar met een magische en transformerende avond bij YAXY, waar de krachten van Ceremoniële Cacao en ademwerk samenkomen voor een onvergetelijke Nieuwjaar Ceremonie.

Ontdek de Magie van Ceremoniële Cacao

Laat je meeslepen door de rijke, aardse smaken van Keith's Cacao, de wereldwijd erkende 100% Pure Ceremoniële Grade Cacao. Deze bijzondere cacao, bekend om zijn hartopenende eigenschappen, versterkt niet alleen je energie zonder de crash van stimulerende middelen, maar verdiept ook je spirituele verbinding, vergroot je creativiteit en verbetert je focus. Bereid je voor op een avond die al je zintuigen prikkelt en je hart opent voor nieuwe mogelijkheden.

Transformeer met Ademwerk

Onder leiding van de ervaren Steven Schoorl en Julia Eisele, neemt deze ceremonie je mee op een reis van zelfontdekking en emotionele genezing. Door middel van ademwerk, geïnspireerd door Inner Journey en The Breathwork Coach, zul je leren hoe diepe ademhaling je geest kalmeert, stress vermindert en een gevoel van diepe ontspanning en welzijn bevordert. Dit krachtige ademwerk stelt je in staat om emotionele blokkades te doorbreken, je innerlijke vuur te ontsteken en de weg vrij te maken voor persoonlijke groei en transformatie.

Een Avond van Persoonlijke Groei en Gemeenschap

Deze ceremonie is speciaal ontworpen voor de bewuste mens van 35 jaar en ouder, die op zoek is naar innerlijke balans, emotionele vrijheid en spirituele groei. In een veilige, ondersteunende en intieme omgeving, creëren we samen een krachtige ruimte voor zelfexpressie en persoonlijke transformatie. Met een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, biedt deze avond de perfecte gelegenheid om diepe verbindingen te smeden en samen de intentie te zetten voor een vreugdevol en vervullend nieuw jaar.

Reserveer Jouw Plek voor een Nieuw Begin

Mis deze unieke kans niet om 2024 te beginnen met een hart vol vreugde, een geest vol helderheid en een ziel vol hernieuwde energie. Boek nu je plek en ervaar de kracht van Ceremoniële Cacao en ademwerk bij YAXY – waar persoonlijke groei en diepe, liefdevolle relaties hand in hand gaan.

Bij YAXY geloven we in de kracht van echte verbinding en persoonlijke groei. De Nieuwjaar Ceremonie is meer dan een evenement; het is een beginpunt voor een jaar van transformatie en vreugde. Begeleid door Steven en Julia, beiden gepassioneerde experts in ademwerk, energie healing en systemische opstellingen, zul je ontdekken hoe je het zelfhelend vermogen van je lichaam kunt aanspreken en een leven in flow met het universum kunt leiden.

Wat Brengt Deze Avond Jou?

👉 Een Hartopenende Cacao Ceremonie: Laat de helende energie van Ceremoniële Cacao je hart verwarmen en openen, je klaarstomend voor een jaar van liefde en vervulling.
👉 Transformeren met Ademwerk: Leer ademtechnieken die niet alleen je gezondheid verbeteren, maar ook bijdragen aan emotionele zuivering en spirituele groei.
👉 Intentioneel Zijn: Zet krachtige intenties voor het nieuwe jaar met begeleiding van twee toegewijde coaches.
👉 Gemeenschap en Connectie: Deel deze bijzondere ervaring met gelijkgestemden in een intieme, veilige setting.

Beperkte Plaatsen voor Een Exclusieve Ervaring

We houden de groep bewust klein om een diepe, persoonlijke ervaring te garanderen. Reserveer daarom snel je plaats om deel uit te maken van deze speciale avond.

Jouw Investering in Persoonlijke Groei

Via Hipsy kun je kaartjes aanschaffen voor dit event. Zoek op Hipsy naar "YAXY" en al onze events worden zichtbaar. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en je ontvangt een korting van 30% op de ticketprijs. Mooi buitenkansje, daarom krijg je niet alleen toegang tot deze bijzondere avond, maar ook de kans om deel uit te maken van een liefdevolle gemeenschap die jouw groei en transformatie ondersteunt.

Reacties
Categorieën