Ademwerk en Breathwork - Ademcirkel - Levensvreugde
Steven
01/12/2024
1 min
0

Hoe werkt een Ademcirkel?

01/12/2024
1 min
0

Ademcirkel Alkmaar

Bij YAXY nodigen we je uit om deel te nemen aan een bijzondere ademcirkel, waar levensvreugde en transformatie samenkomen in een krachtige ervaring. Laat je onderdompelen in de energie van vreugde en ontdek hoe transformatieve ademhalingstechnieken je leven kunnen verrijken en verhelderen.

Ontdek de kracht van Transformatieve Ademhaling

De sleutel tot levensvreugde ligt verborgen in onze adem. Sluit je aan bij onze Ademcirkel en ervaar de transformerende kracht van ademhalingstechnieken. Deze 2,5 uur durende sessie is een reis naar binnen, waar je de vreugde van leven en zijn diep zult voelen.

Het Pad Naar Innerlijke Vreugde en Balans

Begeleid door de gepassioneerde Steven Schoorl en Julia Eisele, neemt deze 3 uur durende ademcirkel je mee op een ontdekkingstocht naar je innerlijke wereld. Je leert hoe je met ademwerk je emoties kunt balanceren, stress kunt verminderen en een diep gevoel van vreugde kunt ervaren.

Magische Momenten van Meditatie en Intentiesetting

Begin de avond met het zetten van krachtige, persoonlijke intenties, gevolgd door een geleide meditatie die je voorbereidt op de transformatieve ademsessie. Deze momenten van stilte en reflectie openen de deur naar diepe zelfontdekking en spirituele ontwaking.

Wat levert een Ademcirkel jou op?

👉 Vrijmaken van Blokkades: Door transformatieve ademhalingstechnieken komen blokkades los waarmee je ruimte maakt voor meer vreugde en positiviteit in je leven.
👉 Verhoogd Zelfbewustzijn en Innerlijke Rust: Ontdek diepere lagen van jezelf en vind een ongekende innerlijke rust, waardoor je meer in harmonie met jezelf en je omgeving leeft.
👉 Stressvermindering en Ontspanning: De transformerende ademhaling helpt je stress te verminderen en een diepe staat van ontspanning te bereiken, essentieel voor een vreugdevol leven.
👉 Versterking van Mentale en Emotionele Weerbaarheid: De ademcirkel versterkt je mentale en emotionele veerkracht, waardoor je beter bent voorbereid op uitdagingen in het leven.
👉 Vergroten van Creativiteit en Intuïtie: De vrijgemaakte energie en helderheid van geest stimuleren je creativiteit en intuïtie, waardoor je nieuwe perspectieven en mogelijkheden ontdekt.
👉 Verbinding en Gemeenschapsgevoel: Deel een unieke ervaring met gelijkgestemden, wat bijdraagt aan een gevoel van verbinding en behoren, cruciaal voor persoonlijke groei.
👉 Activering van het Zelfhelend Vermogen: Ontgrendel het krachtige zelfhelende vermogen van je lichaam, waardoor je zowel fysiek als mentaal sterker en veerkrachtiger wordt.
👉 Helderheid in Persoonlijke Doelen en Intenties: Krijg duidelijkheid over je persoonlijke doelen en intenties, en leer hoe je deze met nieuwe energie en focus kunt nastreven.

Toegankelijk voor Iedereen

Of je nu nieuw bent met ademwerk of al ervaring hebt, deze ademcirkel is toegankelijk voor iedereen. Wij zorgen voor een veilige, ondersteunende en liefdevolle ruimte waarin je kunt groeien en bloeien.

Wat Neem Je Mee?

- Comfortabele kleding
- Notitieboekje en pen voor persoonlijke reflecties
- Waterfles – hydratatie is belangrijk!

We houden de groep bewust klein om een diepe, persoonlijke ervaring te garanderen. Reserveer jouw plaats om deel uit te maken van deze speciale sessie.

Check onze Ademwerk events op HIPSY.NL

>> KLIK HIER en ontdek de YAXY Activiteiten 

Reacties
Categorieën