Julia Eisele is systemisch sjamanistisch paardencoach bij YAXY gespecialiseerd in lichaams- en ademwerkbij
Julia Eisele is systemisch sjamanistisch paardencoach bij YAXY gespecialiseerd in lichaams- en ademwerkbij

Julia Eisele

Paarden Coach - Kundalini, Ademcoach en Lichaamswerk

MIJN VERHAAL


KENNISMAKEN


De kracht van het veld

Julia Eisele, Paarden coach, Kundalini, Ademcoach en Lichaamswerk 

Hey hallo, ik ben Julia, en ik sta hier klaar om samen met jou een diepgaande reis van transformatie te maken. Ik woon in Alkmaar, alweer bijna 10 jaar met de liefde van mijn leven en onze vier prachtige kinderen, beleef ik elke dag als een geschenk, gevuld met dankbaarheid en groei.

4 Burn outs en 3 ongelukken 

Maar mijn reis begon niet altijd zo vol vreugde. Ik had 4 burn-outs en een scheiding nodig voordat ik door had dat het pad waar ik me op begaf niet het juiste pad was. Tuurlijk, ik had een eigen bedrijf met wel 100 masseurs die dagelijks op pad gingen en ik was de hele dag druk maar.... ik zag mijn kinderen  nauwelijks en wist van achteren niet dat ik van voren leefde. Hoe kon het dat, ondanks al mijn externe successen, ik me zo leeg en onvoldaan voelde?

Die duistere periode was het startschot voor mijn meest dappere avontuur - een reis naar binnen. Ik dook in het diepe, omarmde mijn angsten en worstelingen, en vond een pad van persoonlijke groei en heling dat me naar de kern van mijn ware zelf bracht.

Unieke benadering

Wat maakt mijn benadering zo uniek? Mensen zeggen dat ik in staat ben om hen te raken op een diep niveau. Dat ik de juiste vragen stel en heb weet te raken in een veilig setting ontstaat de ruimte om diep zelfonderzoek te doen. 

Omdat mijn innerlijkwerk, mijn schaduwwerk (wat overigens nooit ophoudt) kan ik oordeelloos ontvangen. Dit maakt dat ik het proces voor mijn cliënten zuiver houdt, terwijl ik aanwezig blijf, de juiste vragen stel en een veilige omgeving creëer waarin we echt de diepte in kunnen gaan en tot de kern kunnen komen.

En er is meer. Mijn benadering is geworteld in de sjamanistische principes van verbinding met de natuur, de diepe wetenschap dat alles één is. Ik geloof dat ons leven niet bedoeld is om comfortabel naar het einde te surfen, maar om onze ziel te leven. Om verbinding te maken met onszelf, zodat we ook verbinding kunnen maken met anderen. Elk pad is uniek, en alles in het leven gebeurt met een reden - om ons iets te leren, te doorvoelen, te doorleven. Ga op zoek naar je eigen antwoorden, leef je mooiste leven zoals dit voor jou bedoeld is.

Jij bent genoeg zoals je bent.

Samen op reis

Dus, ben jij klaar om de kracht van transformatie te omarmen? Laten we samen onderzoeken wat jou verder helpt zodat je het leven kunt creëren dat je echt verdient. Klik hieronder om een afspraak te maken, en laten we samen beginnen aan dit epische avontuur van zelfontdekking en groei.

Contactinformatie
YAXY vof
Herman Heijermansstraat 31
1822LA ALKMAAR
steven@schoorl.cc
+31646235564
BTW nummer: NL865921520B01
KvK nummer: 92183514

Of vind ons op social media