IN HET NU ZIJN - ZÓ DOE JE DAT!

gratis e-book

In het nu zijn levert je direct meer levensgeluk op! 

Belangrijk genoeg om hier serieus aandacht aan te besteden. De grote vraag is dan natuurlijk "Hoe zorg je ervoor dat je meer in het nu bent?"

In dit GRATIS EBOOK vind je praktische tips om direct te ervaren hoe je in het nu kunt komen en blijven.

50%
Ontvang het gratis E Book
In het nu zijn - zo doe je dat!
ONTVANG HET GRATIS EBOOK
Gratis Eboek YAXY - Transformatie Coaching - Kundalini - Ademwerk - Trauma Release BReath - Body Remembers Trauma Therapy - Heel je relatie

Ben jij in het nu?

Er zijn duidelijke signalen wanneer je niet in het nu bent.

  1. Merk je dat je gedachten regelmatig afdwalen wanneer iemand je iets vertelt? 
  2. Heb je moeite met concentreren, ben je snel afgeleid van wat je aan het doen bent?
  3. Gaan de dagen snel voorbij waarbij je vaak het gevoel hebt dat er niets uit je handen komt?

Dat zijn duidelijk signalen dat je niet in het nu bent. Je springt van gedachte naar gedachte en voor je het weet ben je met je gedachten ver in het verleden of in de toekomst.

Deze gids helpt je met eenvoudige inzichten om steeds meer tijd in het nu door te brengen. Dit zorgt voor positieve gedachten, maakt je gelukkiger en is ook nog eens heel gezond.


50%
ONTVANG HET GRATIS EBOOK
Your information is safe with us
 
In het nu zijn levert direct meer levensgeluk op. Dit Eboek geeft je eenvoudige manieren om iedere dag gemakkelijk en vaker in het nu te zijn. Download gratis!

Met een eigen bedrijf ben je altijd druk! Nog geen 5 jaar geleden snapte ik nog steeds niet waar mensen de tijd vandaan haalden om leuke dingen te ondernemen met het gezin, hobby's te hebben of om gewoon te wandelen in het bos. 

Altijd ergens anders met mijn gedachten. Er is immers altijd wat te doen. Tijdens een coachgesprek ontdekte ik dat ik eigenlijk nooit in het nu was. Ik maakte me vaak zorgen over de toekomst of ik was bezig met gebeurtenissen uit het verleden. 

Gelukkig kwam ik er al snel achter. Ook al is het niet meteen gemakkelijk - in het nu zijn - is eenvoudig te leren. 

En het levert de mooiste resultaten op. Zorgeloos in het leven staan, met vertrouwen de toekomst tegemoet zien, dankbaar zijn en de luchtigheid van het leven kunnen zien. Mij leverde het ook nog eens diepgaande verbinding op met mijn partner, kinderen en vrienden, rust, zelfvertrouwen en liefde voor mezelf en het leven.

Ik ben ervan overtuigd dat meer in het nu leven leidt tot een mooiere wereld, waar mensen verdraagzaam en dankbaar kunnen zijn. Stop met zorgen maken, start met vertrouwen!

  • Korte eenvoudige technieken die je dagelijks kunt gebruiken
  • Al na een paar dagen merkbaar resultaat
  • Iedereen kan het, het is makkelijker dan je denkt
    (en moeilijker als je denkt)
In het nu zijn levert direct meer levensgeluk op. Dit Eboek geeft je eenvoudige manieren om iedere dag gemakkelijk en vaker in het nu te zijn. Download gratis!

In het nu zijn 
zó doe je dat!

Voor jou, gratis Eboek met praktische en eenvoudige technieken
die je iedere dag kunt toepassen om vaker in het nu te zijn