Yaxy - Leven zoals leven bedoeld is met passie en in overgave

Hoe werkt een Cacao Ceremonie?

Hoe werkt een Cacao Ceremonie?

Welkom bij Yaxy's Ceremoniële Cacao Ceremonies


Proef de Magie van Cacao

Cacao - het mysterieuze geschenk van Moeder Aarde, al eeuwenlang gekoesterd door oude culturen. Bij Yaxy hebben we deze eeuwenoude traditie omarmd en creëren we unieke Ceremoniële Cacao Ceremonies die je diep verbinden met jezelf en anderen.


Wat is Ceremoniële Cacao en hoe werkt het?

Ceremoniële Cacao is meer dan alleen een heerlijke drank. Het is een krachtig hulpmiddel voor transformatie en genezing. Onze ceremonies omvatten het drinken van pure, biologische Cacao in een liefdevolle en respectvolle setting. De cacao opent je hart en brengt je in contact met je innerlijke wijsheid. Het nodigt je uit om te vertragen, diep te ademen en bewust te zijn van je gevoelens.


Een Stukje Geschiedenis

De geschiedenis van Ceremoniële Cacao is doordrenkt van betekenis. Oorspronkelijk gebruikt door oude Meso-Amerikaanse culturen zoals de Maya's en de Azteken, werd cacao beschouwd als een heilige drank die verbonden was met spirituele rituelen en genezing. We eren deze eeuwenoude traditie en brengen haar naar het moderne leven.


Waarom is Ceremoniële Cacao zo Gezond?

Cacao zit boordevol antioxidanten en voedingsstoffen die goed zijn voor je lichaam en geest. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van je stemming en het vergroten van je gevoel van welzijn. Bovendien bevordert het de verbinding met jezelf en anderen, wat essentieel is voor een gezond en gelukkig leven.


Opgeleid Cacao Facilitator

Iedereen kan natuurlijk Cacao maken en drinken. Het begrijpen van de kracht van de Cacao, het inzetten van de Cacao als plantmedicijn en het neerzetten van een krachtige, liefdevolle ceremonie vraagt echter om kennis en ervaring. Julia is opgeleid tot Cacao Facilitator en heeft de ceremonies van Yaxy ontworpen vanuit diep respect en liefde voor de Cacao.


Bij Yaxy nodigen we je uit om de helende kracht van Ceremoniële Cacao te ervaren. Kom en doe met ons mee in een warme en inclusieve omgeving, waar we samen reizen naar diepere verbinding en persoonlijke groei.


Voel de liefde, ervaar de magie, en omarm de wijsheid van Cacao.


Klaar om mee te doen? Kijk op onze event pagina voor de eerstvolgende ceremonie...