Cacao Ceremonie en Ademwerk - Systemisch werk - Opstellingen - Sjamanisme - Breathwork - Energiewerk - Trauma release - Caoching en Trainingen

YAXY EVENT AGENDA 

Ben jij er graag als eerste bij?

JA, houd mij op de hoogte
en geef me een leuke korting

Kijk op HIPSY voor onze actuele event agenda!

Ben jij de volgende tevreden deelnemer?

Reviews op Hipsy 5 sterren check alle YAXY events

Wat kun je verwachten?

Wij vinden een veilig en vertrouwde omgeving heel erg belangrijk. We werken dan ook vanuit ons eigen centrum in Alkmaar waar de ruimte optimaal is ingericht om in alle rust jouw ceremonie, workshop, therapie of training te kunnen volgen.

We werken in kleine groepen en met voldoende begeleiders zodat jij in alle vertrouwen los kunt laten, je over kunt geven aan het moment zodat kan gebeuren wat mag gebeuren.

Enkele reacties van deelnemers

Ik voelde me helemaal veilig. Steven en Julia weten wat ze doen en dat maakt dat ik me helemaal kon laten gaan. Wat een mooie reis, dank je wel.
Wacht op goedkeuring
Dit was echt heel goed. Voelde me heel veilig en in goede handen. Duidelijk veel ervaring. Er kwam voor het eerst echt iets bij mij los wat mocht transformeren. Geweldig!
Wacht op goedkeuring
Dank je wel voor de liefdevolle reis begeleiding. Je hebt me enorm geholpen weer een stukje in mij te transformeren en dichter bij mezelf te komen.  
Wacht op goedkeuring

Korting op de events?

Schrijf je in voor onze event update. Je bent dan als eerst op de hoogte van onze events. Als dank voor je inschrijving ontvang je een leuke korting. 
Yaxy geeft het eerste kwartaal van 2024 een leuke korting als jij je inschrijft voor onze updates
50%
Yaxy Event Update
Ontvang als eerste de event updates (en een leuke korting)
Ja, stuur mij die update